מתכונים
אספנו עבורכם מתכונים פשוטים שמאד קל להכין וגם מאד קל לאכול..
כל המתכונים שתראו פה הם מתכונים שבהם אנחנו משתמשים גם בקייטרינג הבוטיק שלנו, ויתאימו לכל בית.
תהנו.
פנקייק חלומי
מתכון לכ-12 פנקייקים תפוחים ואווריריים שנחטפים עוד לפני שהם מגיעים לצלחות ההגשה.
בערך מהפעם השנייה כבר לומדים שעדיף פשוט להכין כמות כפולה מראש...
מצרכים:
2 ביצים
5 כפות סוכר
1 כוס קמח תופח
1 כוס חלב (או טיפהל'ה יותר- תלוי בגודל הביצים)
כפית תמצית וניל
2 כפות שמן
שמן לטיגון
הוראות הכנה:
את הביצים מקציפים עם הסוכר כ-10 דקות.
אם עדיין לא קנית קיצ'נאייד, זה הזמן. גם כלי עבודה נהדר וגם פריט עיצובי בכל מטבח.
אחרי שהביצים והסוכר הופכים יחד קצף אוורירי, מוסיפים לקערה את הקמח, הסוכר, תמצית הוניל והשמן.
מערבלים עוד דקה.
משמנים מחבת פנקייק, ועם מצקת יוצקים למחבת ומחכים שיופיעו עיגולי התפיחה הקטנים על הבלילה החמה. הופכים ומחכים עוד רגע.
וזהו- זה מוכן.
אפשר לאכול לבד או להוסיף סירופ שוקולד או מייפל, קצפת, סוכריות צבעוניות ובננות.
יאאממייי. תהנו!
הכנתם את הפנקייק ואהבתם? נשמח שתיכנסו אלינו לפייסבוק ותפרגנו...
עוגת שוקולד חלומית
מצרכים לעוגה:
4 ביצים
1 כוס קמח תופח
1 כוס שוקולית
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
חצי שמנת מתוקה (או ריצ')
מצרכים לציפוי:
חצי מנת מתוקה (או ריצ')
חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
הוראות הכנה:
את הביצים מקציפים עם הסוכר כ-10 דקות.
מוסיפים את שאר חומרי הבלילה וממשיכים להקציף עד לקבלת בלילה אחידה.
אופים בחום של כ-180 מעלות עד שיוצא קיסם יבש.
לציפוי- מחממים את השמנת עם השוקולד במיקרוגל (בעדינות, כל פעם קצת ולערבב).
שופכים על העוגה אחרי שהתקררה.
הכנתם את העוגה שלנו ואהבתם? נשמח שתיכנסו אלינו לפייסבוק ותפרגנו...
עוף בסויה וסילאן
מצרכים:
כ-4 כרעיים מחולקים ונקיים
4 כפות סילאן תמרים
3 כפות רוטב סויה (עדיף "קיקומן")
1 כפית חרדל
2 כפות שומשום
4 תפוחי אדמה
בטטה גדולה אחת
הוראות הכנה:
מערבבים את הסילאן, רוטב הסויה והחרדל בקערה.
טובלים את כרעי העוף ברוטב שבקערה.מניחים בתבנית רחבה שכיסינו בנייר אפייה.
את תפוחי האדמה והבטטה מקלפים וחותכים לחתיכות של 2X2 ס"מ. את החתיכות מכניסים לקערה של הרוטב שנשאר אחרי שטבלנו את העוף ומערבבים.
מניחים את תפוחי האדמה והבטטה בתבנית, בין כרעי העוף.
מפזרים שומשום, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לאפיה של כשעתיים בחום של 220 מעלות. ב- 20 הדקות האחרונות של האפייה כדאי להוריד את נייר הכסף מהתבנית ולתת לעוף להשחים.
הכנתם את העוף שלנו ואהבתם? נשמח שתיכנסו אלינו לפייסבוק ותפרגנו...